Septische put leeg- en schoonmaken

De septische put – u kent ‘m ongetwijfeld beter onder de term beerput – vangt het afvalwater op dat van uw wc, bad en douche komt. Bacteriën gaan daarna aan de slag om het water te zuiveren en af te voeren naar de riolering. Soms raakt uw septische put helemaal vol en dan moet u ingrijpen. Als het zover is, merkt u het vaak aan uw wc die niet goed meer doorspoelt, een verstopte afvoer of vervelende geurtjes in huis. De enige oplossing is dan uw septische put laten ledigen door La Vidange Loiseau.


Slimme septische put

Normaal werkt een septische put volledig autonoom en moet u die eigenlijk nooit laten ledigen. Dat komt door de bacteriën die al het aanwezige afval verwerken. Maar soms verstoren chemische stoffen de goede werking van uw septische put. Dan raakt die verstopt en loopt die finaal toch vol. La Vidange Loiseau lost dat probleempje dan snel op.

Kleine of grote septische put?

La Vidange Loiseau ledigt elke septische put. En die mag zelfs heel groot zijn: een combiwagen met een capaciteit van 24.500 liter kan best wat verdragen. Meer nog: na het ledigen of ontstoppen van uw septische put maken onze vakmannen die ook altijd direct schoon. Zo begint u weer ‘from scratch’ met een propere put, zonder chemische stoffen.

Icoon lamp

Zelf aan de slag?

Lees de tips
Icoon telefoon

Dringend probleem?

Bel 02 410 21 54
Icoon camion

Moeilijk bereikbare plaats?

Ontdek het moderne materiaal
Icoon Kraan

Wat mag u van ons verwachten?

Bekijk onze diensten
Chat Live