Mazouttanks schoonmaken

Uw stookolie- of mazouttank schoonmaken is een vak apart. Begin er daarom zeker niet zelf aan als u wilt dat alles volgens de regels van de kunst én volgens de regels van de milieuwetgeving verloopt. La Vidange Loiseau helpt u graag, heeft bovendien al het veiligheidsmateriaal en is officieel erkend door milieumaatschappijen BIM en OVAM.

Waarom uw mazouttank schoonmaken?

Door condensatie of hevige regen kan er mazout in uw tank terechtkomen. Soms vindt vuil zelfs een weg tot in uw tank. En dat is net zoals water nefast voor uw verwarmingsinstallatie. Valt uw verwarmingsketel vaak uit, dan laat u uw mazouttank dus het best eens schoonmaken. La Vidange Loiseau doet het bovenden met een minimum aan mazoutverlies.Hoe maken we uw mazouttank schoon?

  • Eerst pompt La Vidange Loiseau uw tank leeg. Mét een ADR-wagen die ontworpen is om ontvlambare stoffen te vervoeren.
  • Daarna maken onze vakmannen uw mazouttank schoon met een hogedrukreiniger en specifieke schoonmaakproducten
  • Tot slot pompen we uw stookolie terug in uw schoongemaakte tank. Residu’s lozen we in een erkend centrum. Nadien krijgt u nog een officieel lozingsattest.
  • Uw mazouttank laten schoonmaken is het geld waard

Stookolie is niet goedkoop. Een verwarmingsinstallatie is dat ook niet. Als er een probleem is met uw installatie, laat u die dus het best professioneel schoonmaken door La Vidange Loiseau. Het enige dat u dan verliest, is misschien een beetje mazout. Da’s nog altijd beter dan uw hele verwarmingsinstallatie.

Icoon lamp

Zelf aan de slag?

Lees de tips
Icoon telefoon

Dringend probleem?

Bel 02 410 21 54
Icoon camion

Moeilijk bereikbare plaats?

Ontdek het moderne materiaal
Icoon Kraan

Wat mag u van ons verwachten?

Bekijk onze diensten
Chat Live