Camera-inspectie

Zo’n inspectie met een camera is natuurlijk niet alleen handig om uw rioolproblemen op te sporen, maar ook om bijvoorbeeld uw bestaand rioolnetwerk in kaart te brengen. Stel dat u uw woning wilt verbouwen en u hebt geen plannen van de riolering, dan weet u maar beter waar alles zit vóór u begint te breken.Zonder breekwerken

Als u niet precies weet waar uw riolering precies verstopt is, dan moet u in het slechtste geval uw hele vloer uitbreken. Met een camera-inspectie weet u precies welk stuk u moet opengooien. Zeker als u vaak last heeft van geurhinder of een verstopte afvoer, is een kleine check met de camera een goed idee. Bij La Vidange Loiseau vindt u camera’s in verschillende formaten. Geen enkele riolering ontsnapt dus aan het oog van onze vakmannen.

Weet hoe uw riolering loopt

Hebt u juist een woning gekocht, dan zat er misschien geen rioleringsplan bij? Via een volledige camera-inspectie van uw rioolstelsel weet u perfect hoe uw leidingen lopen. Wilt u straks verbouwen, dan weet u waar u voorzichtig moet zijn. In een gedetailleerd inspectierapport hebt u daarna een mooi overzichtje bij de hand. Als u wilt, krijgt u de camera-inspectie zelfs op dvd of usb.

Icoon lamp

Zelf aan de slag?

Lees de tips
Icoon telefoon

Dringend probleem?

Bel 02 410 21 54
Icoon camion

Moeilijk bereikbare plaats?

Ontdek het moderne materiaal
Icoon Kraan

Wat mag u van ons verwachten?

Bekijk onze diensten
Chat Live